Za Drzwiami

Tym razem akcja toczy się w Gnieźnie. Ludzie jak chodzą głodni szybko podejmują decyzje.



To co powinno wyróżniać każde menu w restauracji to przede wszystkim jego przejrzystość i schludność. Wielkość karty dań, sposób rozmieszczenia pozycji, jak również sama ilość oraz opis oferowanych potraw powinny ułatwiać klientowi dokonanie wyboru.




Jak przypada na restauracje to powinna spełniać pewne warunki w obsłudze i podawaniu dań.
Głodni zamówiliśmy jedzenie. 

Rosołem za piątaka mogą się śmiało pochwalić, dobrze doprawiony i atrakcyjna cena.


Tagliatelle ze szpinakiem 16zł.  Makaron al dente oraz wyrazisty smak szpinaku. Rewelacja w smaku.

Naleśnik nadziany fetą i szpinakiem + przecier pomidorowy 12zł. Wszystko spoko, tylko niepotrzebnie zimne było


Capriciosa, Ciękie smaczne ciasto, cena 14.50zł



Odniosłem wrażenie, że do wszystkiego dodają przecier pomidorowy.
Jeśli lubicie zimne jedzenie i długo na nie czekać to polecam.


Pat

Komentarze