Za Drzwiami
Tym razem akcja toczy się w Gnieźnie. Ludzie jak chodzą głodni szybko podejmują decyzje.
To co powinno wyróżniać każde menu w restauracji to przede wszystkim jego przejrzystość i schludność. Wielkość karty dań, sposób rozmieszczenia pozycji, jak również sama ilość oraz opis oferowanych potraw powinny ułatwiać klientowi dokonanie wyboru.
Jak przypada na restauracje to powinna spełniać pewne warunki w obsłudze i podawaniu dań.
Głodni zamówiliśmy jedzenie.
Rosołem za piątaka mogą się śmiało pochwalić, dobrze doprawiony i atrakcyjna cena.
Tagliatelle ze szpinakiem 16zł. Makaron al dente oraz wyrazisty smak szpinaku. Rewelacja w smaku.
Naleśnik nadziany fetą i szpinakiem + przecier pomidorowy 12zł. Wszystko spoko, tylko niepotrzebnie zimne było
Capriciosa, Ciękie smaczne ciasto, cena 14.50zł
Odniosłem wrażenie, że do wszystkiego dodają przecier pomidorowy.
Jeśli lubicie zimne jedzenie i długo na nie czekać to polecam.
Pat
Komentarze
Prześlij komentarz